string(5) "el-gr"

Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές

Αγαπητοί φίλοι,

Εδώ και χιλιάδες χρονια το αρχαίο ελληνικό ρητό του Ιπποκράτη " Δει προλαμβάνειν μάλλον ή θεραπεύειν" , όπως και πολλοί θεραπευτές από διάφορα μέρη του κόσμου, μας προτρέπουν  να προλαμβάνουμε  αντί να θεραπεύουμε. Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα πολλών εργασιών που έχουν ανακοινωθεί τα τελευταία χρόνια σε διεθνή συνέδρια, ουσιαστικά επιβεβαιώνουν πως η φύση με τα προϊόντα της, παραμένει με διαφορά το καλύτερο ¨φαρμακείο¨, και ταυτόχρονα ο σοφότερος τρόπος να θωρακίζουμε τον εαυτό μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημά μας από όλες σχεδόν τις νόσους του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Οι παραπάνω λόγοι λοιπόν, με σαφές επιρροές από την ελληνική μυθολογία και το δυνατό διεθνώς γνωστό του όνομα, μας ώθησαν στην δημιουργία του ΠΗΓΑΣΟΥ.ME

Σκοπός μας είναι η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως  τρούφας, γκότζι, ιπποφαούς, αρώνιας, αλόης, καθώς και αρωματικών βοτάνων όπως δίκταμου, δενδρολίβανου, χαμομηλιού κ.α. με βιολογικό και μόνο τρόπο και σε συνδιασμό με την "ασπίδα" των Ενεργών Μικροοργανισμών, καθώς και άλλων βιολογικών μέσων. Απώτερος όμως στόχος της επιχείρησης, είναι η γνωριμία και η ένταξη στην ημερήσια διατροφή μας αυτών των διεθνώς αναγνωρισμένων καρπών και βοτάνων.

Αυτή την στιγμή καλλιεργούμε στις ιδιόκτητες εκτάσεις μας στον Μελισσουργό Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα έχουμε συνάψει σχέσεις συνεργασίας με άλλους 65 παραγωγούς της Β.Ελλάδας και μεταποιούμε στην βιολογική μονάδα μας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, τα παρακάτω βιολογικά πιστοποιημένα προϊόντα: 

1) μια πλειάδα από αρωματικά φυτά της Ελληνικής γης σε βιοδιασπώμενες πυραμίδες τσαγιού ή χύμα σε συσκευασίες DOYPACK με ζιπ,

 2) ελληνικές βιολογικές υπερτροφές, όπως Μύρτιλλα,Γκότζι, Αρώνια, Ιπποφαές και Κράνα σε νωπή, σε αποξηραμένη μορφή, καθώς και σε βιολογικά επαλείμματα χωρίς ζάχαρη, αλλά με βιολογικό σιρόπι αγαύης.

 Έχουμε την ευτυχία να παράγουμε επί Ελληνικού εδάφους, την πρώτη 100% ελληνική σειρά βιοδιασπώμενων πυραμίδων τσαγιού με ελληνικά βιολογικά βότανα, με την επωνυμία " tea Odyssey" σε 13 κωδικούς και 4 διαφορετικές συσκευασίες λιανικής & HORECA.

Πριν λίγους μόνο μήνες (01/08/2018), ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από το μεγαλύτερο παγκοσμίως διαγωνισμό γευσιγνωσίας του Λονδίνου GREAT TASTE AWARDS 2018, στον οποίο συμμετείχαμε με την εν λόγω σειρά, όπου ο κωδικός "Κίρκη" απεκόμισε 2 αστέρια, ενώ ο κωδικός "Ιθάκη" 1 αστέρι.

Επιπρόσθετα πριν από 13 μήνες (09/12/2017) είχαμε την χαρά, (μιας και η συγκεκριμένη σειρά κυκλοφορεί ήδη σε 14 χώρες εκτός Ελλάδας), να δεχθούμε το BRONZE AWARD από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων του Υπ. Εξωτερικών, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και την ETHOS MEDIA στην κατηγορία "TOP BRANBED GREEK EXPORT PRODUCT 2017" ..... http://exports.ethosawards.eu/

Επίσης στον διαγωνισμό TASTE OLYMP AWARDS 2016 βραβεύτηκαν 4 από τα ροφήματα του "tea Odyssey", με 3 αργυρά και 1 χάλκινο βραβείο γευσιγνωσίας, ενώ ταυτόχρονα στον ίδιο διαγωνισμό, βραβεύτηκαν και τα 4 βιολογικά μας επαλείμματα με υπερτροφές, χωρίς ζάχαρη αλλά με ΒΙΟ σιρόπι Αγαύης, εκ των οποίων το "Blend of Berries mermelade bio" απεκόμισε ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ενώ συμπεριλήφθηκε και στα TOP 20 προϊόντα του διαγωνισμού, το "Aronia berries mermelade bio " & το "Hippophae berries mermelade bio", απεκόμισαν ΑΡΓΥΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ και τέλος το "Gogiberries mermelade bio" με ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΑΡΑΒΕΙΟ....http://www.olympawards.co.uk/el/apotelesmata-taste-olymp-awards/

Το πλέον ενθαρρυντικό, είναι πως την άποψη αυτήν, την συναντούμε και την μοιραζόμαστε με όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, είτε είναι καταναλωτές αυτών των καρπών και βοτάνων, είτε νέους καλλιεργητές και αγρότες, οι οποίοι  έχουν εντάξει τη γη τους σε αυτές τις νέες δυναμικές καλλιέργειες, ή σκοπεύουν σύντομα να το κάνουν.

Σύντομα θα δίνεται σε  παραγωγούς, η δυνατότητα συνεργασίας  με την επιχείρησή μας υπό την  μορφή Συμβολαιακής Γεωργίας, πράγμα που σε συνδιασμό με τη μονάδα μεταποίησης, θα παρέχει εξασφάλιση απορρόφησης μέρους ή ακόμη και του συνόλου της παραγωγής στον καλλιεργητή.

Θέλουμε να πιστεύουμε, πως με τέτοιου είδους επενδυτικά σχέδια (πρωτογενούς δηλαδή παραγωγής και ανάπτυξης και μάλιστα εξαγωγικού χαρακτήρα), μπορούμε να βγούμε εμείς και η χώρα μας, από την δύσκολη οικονομική θέση που έχουμε βρεθεί, ανακτώντας και πάλι την θέση που μας αρμόζει στο διεθνές εμπόριο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

EU Organic Logo Colour rgb

                              Φιλικά

                      Η  ομάδα του Πήγασου

                                                                       

/
Created by 3ds-for-orama
GreekEnglish (United Kingdom)